Markiser

Inspirations Broschyr Markiser  (PDF)
Inspiration08

Markisväv broschyr
Arkitekt_kollektion (Markis Dukar)
Ta en bild på huset montera markiser via www.markisguiden.se
Markisguiden till Ipad finns att hämta i Itunes eller appstore nu.
Solskydds Broschyr.
Broschyr_Exterior
Se markistyger hos sandatex
Exklusiv vävkollektion sunbrella till samma pris som  övriga vävar.
( jacqurdmönster pristillägg)
Innovativa Solavsärmningar för offentlig miljö.
Geiger motorbroschyr Motor med fjärrkontroll   3400:-

Verona kassettmarkis kan seriekopplas på burspråk med motor eller vev.
 Augusti erbjudande Motor på köpet vid köp av terassmarkis   se  www.elissi.se

Verona Fönster markis

Den bästsäljande klassiska markis som genom sin stabilitet och variationsmöjlighet passar i de flesta lägen. Verona sitter lika bra över balkonger  som över fönstret, såväl singel som seriekopplad. Dess enkelhet faller de flesta i smaken och aluminiumkassetten skyddar den eget valda duken och bidrar till markisens långa livslängd.En utmärkt markis till era fönster går att fälla ca 170 gr.Går att motorisera med knapptryck eller fjärrkontroll eller varför inte automatik.

Altet Hel-kassett

Denna markis kan inte seriekopplas men går bra att beställa med en längd på upp till hela 6 meter. Atlet är en av de senaste terrassmarkiserna och sitter exempelvis snyggt ovanför era stora glaspartier. Dukrullen skyddas av en heltäckande kassett och kan endast fås med motordrift och tygval ligger helt hos kunden. Bredd från 2,75 – 6,0 m utfall 1,75-3,50.

Altea Terrass markis

Söker ni en markis till restaurangen, skyltfönstret eller uteplatsen hemmavid? Då är denna horisontella vikarms markis rätt val för er. Den passar bäst för låga höjder på grund av sitt vindfång och självklart väljer ni själva om ni önskar en vev  eller motordriven markis. Altea kan monteras lika väl på en vägg som under takfot och hålls till stor del stabil genom sin goda dukspänning. Markis bredd från 2,5 m till 7,0 m.

Bernissa Semi-kassett

Denna markis kan inte seriekopplas men går bra att beställa med en längd på upp till 6 m. Bernissa är en av de senaste terrassmarkiserna och sitter exempelvis snyggt ovanför era stora glaspartier. Dukrullen skyddas av en heltäckande kassett och kan fås med vevreglage eller motordrift och tygval ligger helt hos kunden. Bredd från 2,75 – 6,0 m utfall 1,75-3,50.

Screen gardin

Screengardin  är ett utmärkt val för miljöer där man önskar reducera det inströmmande solljuset, utan att förlora möjlighet att se ut.
Screen faller lodrätt framför  fönstret, såväl singel som seriekopplad. Dess enkelhet faller de flesta i smaken och aluminiumkassetten skyddar den eget valda duken och bidrar till markisens långa livslängd.En utmärkt markis till era fönster på kontor och lokaler passar även bra på  fönsterpartier på villan .
Zip-screen  Bredd 4 m  Höjd 3,5 m

Korgmarkis

Denna markis kan inte seriekopplas men går bra att beställas med en längd på upp till hela 5,2  meter. Decora är en utmärkt  markis för speciella fönster  och sitter exempelvis snyggt ovanför era stora glaspartier,och valet mellan vev, motordrift och tyg ligger helt hos kunden. Bredd upp till 5,2 m utfall 1,5 m

Arena markis

En markis med heltäckande front ,som genom sin stabilitet och variationsmöjlighet passar i de flesta lägen. Arena sitter lika bra över balkonger  som över fönstret, såväl singel som seriekopplad. Dess enkelhet faller de flesta i smaken och aluminiumkassetten skyddar den eget valda duken och bidrar till markisens långa livslängd.En utmärkt markis till era fönster går att fälla ca 170 gr.Går att motorisera med knapptryck eller fjärrkontroll eller varför inte automatik.

Calpe terrasstak

Detta textila tak är en modern ersättning för de klassiska plexitaken och har ett mycket flexibelt användningsområde. I grunden hålls duken uppe av diskreta bärlinor i aluminium men taket kan dock varieras och anpassas efter era  behov och personliga smak. Max mått  7,0 m x 7,0 m. Fribärande 7,0 x 5,5 m